Ofera mereu un cadou potrivit




Indiferent de anotimp, mereu ai cate o aniversare, sarbatoare sau ocazie cand trebuie sa faci un cadou unei persoane apropiate mai mult sau mai putin. Sunt sigura ca nu o data te-ai intrebat ce sa cumperi. Eu personal cand vine vorba de a face un cadou cuiva mereu am o problema. Nu stiu ce sa cumpar. Iata cateva sfaturi care sper ca iti v-or fi de folos atunci cand alegi un cadou
Este important sa cunosti bine persoana careia ii cumperi cadoul, dar daca nu o stii foarte bine trebuie sa ti cont de unele criterii si sa te asiguri ca nu dai gres.
Daca trebuie sa iei cadou unui copil, lucrurile sunt mai simple. Opteaza pentru ceva ce stii ca v-a folosi. Alege o jucarie. Daca nu vrei sa te plimbi prin magazinele de jucarii, poti gasii aici sau aici si daca tot nu ai gasit ceva pe placul tau si acest magazin  are produse superbe pentru copii. Incearca sa fi cat mai original, nu alege prima jucarie pe care o gasesti. Tuturor copiilor le plac jucariile si dulciurile, asa ca incearca sa gasesti ceva ce i-ar aduce bucurie celui mic. Un mic sfat ar fi sa nu cumperi haine sau incaltaminte copiilor daca nu ii cunosti bine. Se poate sa nu i se potriveasca si nu v-ei face decat sa strici bucuria copilului.
Atunci cand cumperi un cadou unei femei, lucrurile se complica si mai mult. Cu siguranta nu ii poti duce sapun, sampon, deodorant sau produse ce o pot face sa se simta stanjenita. Fie ca e sefa ta, colega de servici sau fosta colega de banca din liceu, cu siguranta prefera cosmeticele. Poti alege din confortul casei tale roduse cosmetice la cele mai bune preturi chiar aici sau o alternativa ar fi acest magazin .Alege o trusa de machiaj, mascara sau rujuri. Nu opta pentru fondul de ten sau pudra, nu poti stii daca nuanta este preferata de ea. II poti cumpara articole vestimentare doar daca stii ca i-a placut ceva dintr-un magazin, insa ai grija la marime. De asemenea poti opta si pentru un obiect decorativ, alege ceva simpatic sau elegant care se potriveste cu personalitatea ei. Poti gasii cele mai uimitoare obiecte decorative si online, vezi aici cele mai superbe produse. Parfumul poate fi o optiune doar daca stii ce gusturi are femeia caruia il daruiesti.
In cazul in care daruiesti cadou unui barbat, regulile sunt relativ asemanatoare ca in cazul femeilor. Alege parfumul doar daca ii cunosti gusturile. Lasa-te ghidat de personalitatea lui, mult mai usor de priceput decat in cazul femeilor. Poti opta pentru cravata sau butoni pentru camasa doar daca stii ca le va purta. Cu siguranta nu ii poti oferii haine daca nu ii cunosti marimea sau daca nu iti este prieten sau ruda. Un pix multifunctional, o curea de piele sau un portmoneu de calitate pot fi un cadou ideal.
Atunci cand faci cadou unui cuplu care tocmai s-a mutat in casa noua poti impresiona sigur cu un obiect decorativ.
Tablourile din flori de hartie sau cele din ata sunt doar doua idei superbe de cadouri handmade pentru casa.


Daca doresti sa oferi bani, ar fi dragut sa ii ambalezi frumos, poti gasi pe net multe idei interesante.
Un cadou handmade cred ca ii place oricui, acesta e original si creat dupa personalitatea fiecaruia. fie ca e vorba de un cea de mana din lemn, un portmoneu de piele, brosa sau un set de bijuterii sau de ce nu chiar o geanta de hartie. Si eu faceam genti de hartie care erau apreciate de foarte multi oameni.
Daca esti barbat si doresti sa "mergi la sigur" cu cadoul, alege florile. Cu siguranta nu v-ei da gres. Iata aici un magazin de unde poti cumpara flori online care cu siguranta ii v-or aduce bucurie femeii careia i le oferi.
Sper ca iti v-or fi de folos sfaturile mele si ideile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Biroul (locul pentru teme) - idei si sfaturi pentru parintii elevilor

Arta de a fi fericit

Sunt doar o mama, nu sunt perfecta, dar pentru cineva sunt cea mai importantă persoana din lume